Tilbage

Bygagergaard

Bygagergaard
Telefon Telefon: 40 56 38 66
E-mail

Midt i den lille landsby Hårbølle på VestMøn ligger Bygagergaard. En firlænget bondegård fra 1861, som er under kærlig, bæredygtig renovering efter mange års forfald. Rundt om gården ligger de smukkeste åbne marker, den hyggelige frugthave og spændende miniskove.

Fra markerne er udsigten åben, og øjet kan ugeneret tage naturen helt ind.

På Bygagergaard er et spændende nyt projekt ved at tage form. Et sted, som bygges op omkring bæredygtighed, frihed og nydelse. Her kan du overnatte og nyde din ferie, hvad end du vil på kærestetur eller tage hele familien med.

Ud over de 7 forskellige overnatningsmuligheder, som både er inde og ude, kan du nyde café, købmand samt udendørs karbad, brusebad med udsigt, brændefyret sauna, købmand (fra juni 2022), café (fra juni 2022) og en invitation til at lade drømmene leve frit midt i Møns smukke natur.

Møn er udnævnt som Nordens første Dark Sky Park, hvilket betyder, at områdets nattemørke er beskyttet mod lokal lysforurening. Det betyder, at muligheden for at opleve stjernehimlen er helt exceptionel her. Derudover ligger denne lokation i perfekt forbindelse med pilgrimsruten Camønoen og kan derfor med fordel benyttes som et stop på vandreturen.

Stedet vil være i konstant udvikling over de næste mange år - vi takker dig for at være medskaber af stedet ved at komme her.

Rediger oplysninger

Adresse

Hårbøllevej 70, 4792

Rutevejledning til bil  |  Rejseplan til tog/bus

En del af Møn Kort

Se mere under Kultur på Møn